//Forever Imperfect
Cinta tak harus dimiliki ♥

Sunday, 22 July 2012 @ 00:34 | 0 Comment [s]


Hari Jadi Dia hari ni !

Hari ini born day si dia .. J teringat waktu dulu bagi hadiah dekat diaa .. dah macam balut pocong waktuu tu ! Tapi kini dah tak macam dulu , it’s sokayy .. janji kan meen ingat kat diaa..Meen nak dia tahu yang setiap waktu meen tunggu dia ..Meen appericate semua pasal diaa !  semua !! Bagi meen dia adalah segala-II nya .. meen tak nak lepaskan dia ! Mungkin dia dah tak suka dengan meen ni ..yelahh .. meen ni kan menggedik 24-hours !
Heee … Dia orang yang*baik *handsome Ingat meen akan selalu disisi dia ..Bagii meen , dia amat sempurna .. meen akan terhegeh-II dekat dia ..Sehingga meen mampu ! Meen hanya mampu berdoaa untuk dia ! Kalau itu lahh cinta yang direstui ! , insyallah allah akan tolong umat nya J kata orang “Kalau Jodoh Takkan Kemana “! meen selalu ingat pasal ayat tuu .. Walaupon dia sering
·          lupakan meen
         ·     ~  Tak ingat pasal meen ·     ~   Tak ambil berat ·        ~Tak wish bufdayYang pasti meen takkan lupakan dia ! Walaupon dia call meen hanya sesaat ! meen rasa happy sangat ! Meen akan mencintai dia dengan sederhana ! Cehhh !! Ingat meen takkan sesekali lupakan dia wahai Capital A !# kalau si dia baca lah blog meen meen harap dia Ingat segala memories dulu-II ! Meen teringat  ada satu malam , meen suap kan dia Fries ! sumpah rindu time tu  .. :’( Tapi itu semua kenangan yang terindah bagi meen ..  meen sentiasa berdoa !



HAPPY BORN DAY CAPITAL A !MAY ALLAH BLESS YOU :) ILOVEYOU SO MUCHING !

Untuk relastionship kita ! takkan pernah putus contact sekali pon .. meen berdoa ! ingat !Wahai Capital A ! Jangan lupa tentang Kita TAU ! 

Labels:



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hello earthings , I'm Yasmin Hanani Bt Ramli .
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Enjoy!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Qiela Zamzam

Best View at GOOGLE CHROME!