//Forever Imperfect
Pijak semut tak mati !

Sunday, 8 July 2012 @ 07:38 | 0 Comment [s]



Kenapa lahh manusia zaman sekarang bertalam-2 eh muka diaa ? Mungkinn dia suka kot makan kuih talam Tak sangka kan .. kawan sendiri sanggup makan kawan Meen tak penah menganjing gn diaa .. last-II diaa yang menyalak ! Isshh .. tau lahh awak rapat ngan akak senior kann Tapii takyah lah nak cerita yang bukan-II psal akuu .. Yang dulu tuu aku gelak kau psal kau no last dlam klas ponn , kau kne sdar .. tuu ujian kan dari ALLAH kau kene ambil iktibar tauu … apa yang aku ckp tuu ..kau jadikan pengajaran … aku tauu kau kapel kan senior so jngn lahh buat skolah tuu macam kau punyaa .. alaa BAPAK aku waden lahh .. so aku pon tak buat KEPOYOAN kat skolah .. depan kita orang kau PIJAK SEMUT PON TAK MATI .. belakang kitaorang KAU PIJAK GAJAH PON MATI  tauu kau baik gnn boyz kann .. tapii bila kau susah kwan-II gurl kau jugakk yang tolong kan ? aku harap kau terasa lah kawan .. sebab aku dah tak tahan .. ingat .. kau baru pindahh..kau baru kenal gan aku .. budak-II skolah semua dah tau prangai aku .. sebab tuu diorang klau aku ckp apa-II diorang tak kisah … kauu .. ingat aku .. kau melebih .. memang aku sound aku sound kau .. ! nanti kalau aku sound kau .. kau jangan menangis dan jangan Tanya apa-II..akuu tak nak buat kawan sendiri ..tapi kauu nii .. suka hati je nak menuduh orang tauu .. aku yang kene .. Asalamualaikum  hai ! 




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hello earthings , I'm Yasmin Hanani Bt Ramli .
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Enjoy!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Qiela Zamzam

Best View at GOOGLE CHROME!