//Forever Imperfect
Rindu :(

Tuesday, 3 July 2012 @ 03:41 | 0 Comment [s]





Seriously rindu dekat GEMOK nii , abang Baru 2 hari dia pergi belajar .. terasa sunyi and rindu ! Selalu dia ada kat rumah nii asyik bosan jee …. Bila dia dah pergi ..SUMPAH RINDU RINDU RINDU … dia lah abang meen yang meen sayang …meen takda abang angkat … cause meen SAYANG kan abang kandung meen abang thanks tau hantar aku pagi-II g skolah .. melayan kerenah akuu , Aku terharu …. Kau selalu ada kat sisi akuu … tapi kau dah tinggal jauhh ..KAU CALL ibu aku mesti tak angkat fone sebab nanti aku nangis … aku tulis blog ni ponn aku nangis ! AKU RINDU KAU ! tak sabar nak tunggu kau balik .. akak pon pegy belajar gak tapi tak de lah aku nak nangis … kau g belajar .. aku nangis .. tak tau kenapa … waktu 1st hantar kau kat hostel kau … nak balik tuu aku pkai spek RAYBAN aku sebab tak nak Nampak yang aku nangis .. waktu balik aku tak ckap sepatah pon dengan kau kan .. aku nk ngis :( hurmm .. kau ada , aku menganjing je gan kau kann kann .. kau takdaa akuu rase so sad !  aku rinduu kau  harap boleh jumpaa lagii abang   ILOVEYOUSOMUCH abang !  






Labels:



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hello earthings , I'm Yasmin Hanani Bt Ramli .
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Enjoy!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Qiela Zamzam

Best View at GOOGLE CHROME!